Arnhem Pakket 2023 is een initiatief van Arnhem Lokaal IN SAMENWERKING MET SCALABOR.

Voor 2023 hebben we als goed doel voor de eindejaarspakketten actie gekozen:

Het Toon Hermans Huis Arnhem

ONBEPERKT VAKANTIE VIEREN 

Centrum voor leven met en na kanker

Wees welkom in ons inloophuis voor een kop koffie of thee en een luisterend oor

Het Toon Hermans Huis Arnhem, Centrum voor leven met en na kanker, is in april 2013 opgericht. Het is een initiatief van een aantal ex-prinsen van C.V. de Onganse. Aanvankelijk gehuisvest in een prachtig pand aan de Eusebiusbuitensingel en in 2017 verhuisd naar de Stadhoudersstraat 60. Het is een professionele organisatie, die staat als een huis en is een veilige haven. Wij bieden steun, aandacht en geborgenheid aan mensen die geconfronteerd worden met kanker bij zichzelf of bij hun naasten.

Gastvrij en informeel

Wie ons inloophuis binnenstapt ervaart de warme en gastvrije sfeer in een informele omgeving. Onze deskundige en betrokken gastvrouwen zorgen voor een prettige ontvangst, maken je wegwijs en onder het genot van een kop koffie of thee bieden zij een luisterend oor.

Het Toon Hermans Huis Arnhem is tevens een plek waar je terecht kunt voor het oppakken van diverse activiteiten. Wekelijks zijn er diverse (sportieve) activiteiten, workshops of behandelingen om te beleven en te vinden op onze agenda.

Toegankelijk en laagdrempelig

Het is fijn dat ons huis vrij toegankelijk is voor iedereen uit Arnhem en omgeving die met kanker te maken heeft of heeft gehad. Ook partners, kinderen of andere (familie)leden zijn welkom. Je hoeft niet (meer) onder behandeling te zijn en een afspraak of verwijzing is niet nodig.